Şbt

5.Sınıflarda uyguladığımız Yabancı Dil Proje sınıflarımız (Haftada 12 saat İngilizce) için kabul sınavı 1 Haziran 2024 tarihinde saat 11.00 de okulumuzda yapılacaktır.

Online başvuru yaptıktan sonra okulumuzdan sınav giriş belgesi almayı unutmayınız. Sınav giriş belgesi olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecektir. Tüm aday öğrencilere duyurulur.

Tem

Lgs sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor tebrik ediyoruz.

9.SINIF KAYITLARIMIZ 21 AĞUSTOS - 1 EYLÜL ARASI OKULUMUZDA YAPILACAKTIR

Haz

OKUL SERVİS TAŞIMACILIĞI TESPİTİ 7 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10.00' DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Haz

2022-2023 DÖNEMİ HAZİRAN AYI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE ÖĞRENCİ LİSTESİDİR. SORUMLULUK SINAVI BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİLİ TARİH VE SAATTE OKUL KÜTÜPHANESİNDE HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.