Şbt

5.Sınıflarda uyguladığımız Yabancı Dil Proje sınıflarımız (Haftada 12 saat İngilizce) için kabul sınavı 1 Haziran 2024 tarihinde saat 11.00 de okulumuzda yapılacaktır.

Online başvuru yaptıktan sonra okulumuzdan sınav giriş belgesi almayı unutmayınız. Sınav giriş belgesi olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecektir. Tüm aday öğrencilere duyurulur.

Ock

Okulumuzda düzenlenen “Dede Korkut Gibi Yazıyorum” yarışması için gönderilen eserlerden dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi'ni ziyaret ettiler. Müze eğitimcisi eşliğinde yapılan bilgilendirmelerden faydalanan öğrenciler, ziyaret sonrasında Gülhane Parkı’nda ve Sarayburnu Sahili'nde keyifli vakit geçirdiler.