Mustafa OKUMUŞ - School Principal / Okul Müdürü

Ürgüp´te doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Kayseride tamamladı.

1999 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Lisans eğitimini tamamladı.

2002 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İslam Hukuku Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2012 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Master eğitimini tamamladı.

1999 - 2007 yılları arasında İstanbul Fatih Hattat Rakım İlköğretim Okulu ve İbrahim Alaettin Gövsa İlköğretim okullarında öğretmenlik yaptı.

2008 - 2013 yılları arasında Fatih Oruçgazi İlköğretim, Bayrampaşa İlköğretim Okulu, Tuna İlköğretim Okulu, Sancak-Soy İlköğretim Okulu ve Oğuzhan İlköğretim Okullarında Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

2011 yılında Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kurucu Müdür olarak görevlendirildi.

2014 yılında Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan İlkokulu müdürlüğüne atandı.

2016 yılında İstanbul Valiliği tarafından Şehit Halil İbrahim Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu Müdür olarak görevlendirildi.

2017 yılında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün teklifi ve Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla aynı okula Müdür olarak atandı.

Fatih ve Bayrampaşa´da çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının yönetiminde aktif görev yapmaktadır. Çeşitli okullarda eğitim danışmanlığı, Değerler Eğitimi merkezinde bakış dergisi yayın kurulu üyeliği ve reklam danışmanlığı,

Öğretmenler platformunda yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

BSF Akademi´de Reklamcılık ve Pazarlama Teknikleri, Grafik, Görsel Sanatlar Danışmanlığı eğitimi aldı.

İSAV Akademi´de İngilizce eğitimini tamamladı.

Yeşilay Bayrampaşa Şube yönetim kurulu üyeliği, TAPP Yürütme Kurulu Üyeliği, Öncü Yöneticiler Derneği gibi Sosyal Sorumluluk Projelerinde gönüllü hizmetlerine halen devam etmekte olup, Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.