Tarihçe

Okulumuz 2016 - 2017 Eğitim-Öğretim yılında öğretime açılmıştır. Eski adı Zeynel Abidin Erdem Kampüsü olup, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında KHK ile Devletimiz tarafından el konulan okulun yerine açılmıştır.

3 bloktan oluşan kampüsümüzde açılan okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulayan ilçemizdeki ilk proje okuludur.

Açıldığı ilk yıl 68 öğrenci kayıt olmuş olup, kurucu okul müdürü Mustafa OKUMUŞ 'tur.

Okulumuz sınavlı okul olup her yıl taban puanını artırarak bölgesinde imam hatip liseleri arasında en yüksek taban puanlı okul olmuştur.

Lise bölümümüzde 16 derslik, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarı, Fitness Salonu, Yemekhane, Kantin kafeterya, Halı saha, Voleybol sahası, Basketbol sahası, Multivizyon Salonu, çok amaçlı salon ve 2 adet mescit bulunmaktadır.

Ortaokul bölümümüz her yıl sınavla 72 öğrenci almakta ve Yoğunlaştırılmış yabancı dil (ingilizce) proje eğitimi uygulamaktadır.

65 Öğretmen 3 Müdür Yardımcısı ve 650 Öğrenciyle Eğitime devam etmektedir.

Yayın: 26.10.2016 - Güncelleme: 03.11.2023 15:09 - Görüntülenme: 4457