İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şehit Halil ibrahim Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Ara

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında dördüncü gezimizi gerçekleştirdik. Durağımız Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü oldu. Üniversitenin bölümlerini ve kampüs ortamını yakından tanıma fırsatı bulduk.

Ara

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında üçüncü üniversite gezimizi gerçekleştirdik. Durağımız İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü oldu. Üniversitenin bölümlerini ve kampüs ortamını yakından tanıma fırsatı bulduk.

Ara

Okulumuz Akademik Takip Kurulu 12. sınıf öğrencilerimizin velieriyle süreç değerlendirme toplatısı gerçekleştirdi. Öğrencilerin mevcut durumu, motivasyon düzeyleri, işbirliğinin güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi gereken hususlar istişare edildi.

Ara

Öğrencilerimizin 9. sınıftan itibaren YKS hedefine sahip olmaları ve okul sınavları dışında standart sınavlarda kendilerini görmeleri amacıyla konu tarama denemelerimizi başlattık. Denemelerimiz düzenli periyotlarla devam edecektir.

Kas

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında ikinci üniversite gezimizi gerçekleştirdik. Durağımız Boğaziçi Üniversi Güney Kampüsü oldu. Üniversitenin bölümlerini ve kampüs ortamını yakından tanıma fırsatı bulduk.

Ekm

Hedef YKS 2024 projesi kapsamında Akedemik Takip Komisyonu toplantısı gerçekleştirilmiştir. 12. Sınıf öğrencilerimizin deneme sonuçları, ilerleme durumları, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılımları değerlendirilmiştir.

Ekm

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında üniversite gezilerimize başladık. Dönem açılışını Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nü ziyaret ettik. Üniversitenin kampüs ortamını bölümlerini yakından tanıma fırsatı bulduk.

Ekm

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimizle sene başı toplantısı yapıldı. Toplantıda, DYK, denemeler, koçluk süreci, üniversite gezileri, kariyer söyleşileri ve motivasyon etkinliklerine ilişkin takvim konuşuldu.

Ara

12. Sınıflarımızla her hafta yaptığımız deneme sınavlarına bu hafta tüm öğrencilerimiz katıldı.

Kas

12. sınıf öğrencilerimizle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tanıtım gezisi düzenledik. Öğrencilerimiz Güzel Sanatlar ve Konservatuvar bölümlerini ziyaret ederek yerinde gördüler, üniversitenin olanakları hakkında bilgi edinme imkanina sahip oldular.

Kas

Zirvedekiler buluşmalarının ilkini tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi Hulusi Kaynun ile gerçekleştirdik. Hulusi kendini başarıya götüren yolu öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimiz merak ettikleri konularda sorularını yönelttiler ve tecrübelerinden istifade ettiler.

Ekm

12. sınıf öğrencilerimizle Hedef 2023 YKS projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı  yapıldı. Dönem boyunca sürecek öğrenci koçluğu, motivasyon seminerleri, mezun buluşmaları, meslek erbabı seminerleri ve üniversite gezileri takvimi paylaşıldı. Öğrencilerimizin sürece dair beklentileri dinlenildi ve talepleri alındı.

Ara

DENEMELERDE BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK.